Teori:

Teoriundervisningen foregår i mine lyse og velindrettede lokaler på Måløv Hovedgade. Undervisningen er baseret på lærergennemgang, billeder vises på projektor og DVD. Der vil flere gange i forløbet være evaluerende prøver, så du hele tiden er klar over hvor du står. Efter ca. 10 uger er du klar til teoriprøve der foregår i København, Hillerød eller Frederikssund. Efter bestået teoriprøve kan du blive tilmeldt praktisk prøve.


Kørsel på vej:

Når du skal ud at køre aftaler du dag og tid med din kørelærer. Som regel bliver du hentet på din bopæl, skole eller arbejdsplads efter aftale.


Manøvrebanen:

Den indledende køreundervisning foregår på lukket øvelsesplads i Frederikssund. Her laver vi en masse øvelser hvor du, under sikre forhold, bliver fortrolig med køretøjet, så du er klar til kørsel på vej.


Glatbane:

Når du er klar til praktisk prøve, og alle teori lektioner er gennemgået, kommer du på køreteknisk anlæg. Her prøver du nogle af de situationer, under sikre vilkår, der er skyld i ulykker på vejen.  Herved lærer du bedre at klare disse vanskelige situationer, så du bliver en rigtig god og sikker bilist!

Undervisningen foregår på FDM Sjællandsringen, Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde, tlf.: 46 13 61 00. Der er åbent 7 dage om ugen, så du kan altid få en dag og tid der passer dig.

Teori